Бизнес възможност

С Всяка Поръчка От Минимум 25 Лв от продукти на  Green Master, Може Да Станете Безплатно VIP Клиент И Да Получите Допълнителна Отстъпка От 10%

Green Master е единствената българска компания, която се развива изключително успешно вече повече от 20  години в сферата на най-великия бизнес на света – Мрежовия маркетинг. Ние продължаваме да утвърждаваме своята позиция като лидер в предлагането на Уелнес продукти не само в България, но и в Европа.

Ние знаем, че за хилядите ни доволни клиенти е изключително важно да продължават редовно да употребяват фантастичните ни продукти, затова се стремим да предлагаме най-доброто съотношение между цена и качество на артикулите чрез ексклузивни договори с най-големите производители в света.

Уникална бонусна програма, която няма аналог не само в България, но и в цяла Европа.

Без ограничения. Нашата компания не забранява работа с други мрежови компании. Добре дошли на всички мрежовици, защото всички ние работим в името на човека.

Можете да ползвате отстъпки като ВИП клиент без да се обвързвате с нищо и без да имате месечни изисквания за определен обем покупки! Ако искате да станете ВИП клиент веднага може да използвате онлайн заявката. В полето “Ако имате покана за Бизнес възможност от VIP клиент, моля напишете имената му или VIP номер”, напишете 8884. Може да използвате и формата за контакт.

Можете да поръчвате онлайн с Вашия ВИП номер. За поръчки над 100 лв, доставката е безплатна, а как да получите личния си ВИП номер, прочетете предната точка

Имате личен виртуален кабинет, където следите:

Структурата си

Обемите си

Бонусите си

Покупките си

Можете да бъдете просто потребител! (Когато искате, каквото искате и колкото искате да си купувате.) Ако в продължение на 1 година нямате активност, регистрацията Ви като ВИП клиент ще бъде заличена. Ще можете да се регистрирате отново, но изпълнявайки отново изискванията за регистрация.

За допълнителни въпроси и съдействие, може да звъните на телефон 0889443882