Страница с често задавани въпроси

 • Как да платя?

  Закупуването на продукти онлайн е лесно и бързо. Удобстовото предлагано от нашия сайт ще допадне на всеки наш потребител. Независимо какво сте закупили онлайн от нас ние ще го изпратим с куриер до Вас. След като Потребителя получи от куриера стоката и се убеди, че отговаря на направената от него поръчка и няма причина за нейният отказ по Общите условия на сайта, той заплаща на куриера цената на стоката плюс транспортната услуга. Този вид плащане се нарича - наложен платеж.

 • Как да поръчам?

  Пазаренето от нашия  магазин е лесно и удобно. Избирате желаните стоки и те се появяват във виртуалната ви количка. Когато сте приключили с избора си отивате в количката и потвърждавате всичко, което ще купите. Посочвате адрес и начин на доставка и вашата поръчка ще бъде подготвена. Най- икономичната и най- бърза  доставка е до офис на куриерска фирма Еконт. Сами си избирате в удобно за Вас време да посетите избраният от Вас офис.  Вие ще бъдете информирани за всеки етап до получаване на заявените от вас продукти по имейл. При възникнал казус с липса на даден продукт, ще Ви се обадим по телефона, за да уточним подробностите.

 • Начин на доставка

  Продуктите се доставят с куриерски служби Еконт и Рапидо.

  Работното време на куриерите е от 9,30 до 18,00ч., в събота до 14,00ч. Поръчките, направени след 16,00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден. Поръчките, направени в събота и тези направени в неделя, се обработват в понеделник.

  Доставката става от 1 до 7 работни дни, след потвърдена поръчка.

  Имайте предвид, че цените за доставка, посочени при поръчка са ориентировъчни и могат да се променят в зависимост от цената и обема на пратката. Най- икономичната и най- бърза доставка е до офис на куриерска фирма Еконт. Сами си избирате в удобно за Вас време да посетите избраният от Вас офис.Когато избирате вариант за доставка, имайте предвид когато посочвате желания офис, че трябва да изпишете името на офиса, а не адреса му. Когато бъде изписан само адрес на офиса, ще бъде считано за доставка до адрес! Имайте предвид, когато искате доставка до офис на Еконт, че няма как тя да бъде изпълнена с куриерски цени на Рапидо!

  Относно доставката с куриерска фирма Рапидо до адрес, не можем да гарантираме, че  доставката Ви ще бъде доставена в определения от нас срок, поради натовареноста на куриерите от споменатата експедиторска фирма.

  Доставката с Еконт до адрес е сигурна и гарантирана, просто  цената  за доставка е малко по-скъпа. За това, ако имате удобен офис на Еконт в близост до Вас, за предпочитане е да изберете тази опция за доставка.

  Посочените цени са за продукти до 1 кг. За продукти над 1 кг се начисляват 0,50 лв. на всеки килограм. /Всички цени са крайни, към тях не се начислява ДДС/.

 • За търговци и желаещи да пазаруват на едро

  Онлайн  магазин за Вашето здраве и красота Greenzonevitality  Ви предлага бързо и лесно пазаруване на продукти на едро от нашия  магазин. Необходимо е да направите поръчка през Нашия сайт, като въведете желаното количество. Ще изготвим индивидуална оферта за поръчаните от Вас продукти. След одобрение на офертата от Ваша страна,  Ние ще Ви изпратим продуктите до посочения адрес. Предлагаме атрактивни цени за търговци на едро. За допълнителни въпроси можете да  Ни пишете чрез формата за контакти или на имейл greenzonevitality@mail.bg, или ако Ви е по –удобно да ни звъннете  на телефон 0889443882